ARCHITECT FOR NEW GENERATION OF INVESTORS

Една поинаква приказна ...


... Уour Private Аrchitect, Тоа е Paolo Sabor и Работи за вас. За вас консултира , проектира, дизајнира и гради.

Лиценциран и Сертифициран. Специјализиран за Архитектурата, Градежништвото и Внатрешен дизајн.

Мислата дека секој инвеститор е приказна... со карактер, уникатен и различен но и со желба да ја раскаже својата приказна наречена проект, го мотивира Paolo Sabor да отвори лист и да нацрта решенија и одговори на приказната. За вас да ја нацрта приказната.

Custom Made Projects , за Paolo Sabor е првата линија од приказната за вашиот проект. Линијата и разговорот траат во цел процес на консултации и во тој процес ние мислиме заедно, цртаме заедно, дизајнираме заедно за на крај да градиме заедно.Вашите желби, идеи и буџет се единствени. Вие имате ваш сон а ние посветено, одговорно и навремено сонот го менаџираме до финален проект, уникатен и функционален.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО, Paolo Sabor,

Го контролира процесот на избирање на фирма која ке го гради вашиот проект. Прави надзор над активностите во процесот на градење. Зошто во животот еднаш или ниту еднаш вие добивате можност за да ја изградите ваша приказна и затоа ГРАДЕТЕ ПАМЕТНО.

Консултираме, проектираме, дизајнираме и градиме според правилото "The Customer Is The Boss .!"… New generation of investors , WELCOME .